Oglašujte učinkovito

Oglasne pasice / banner oglasi / bannerji oz. web bannerji imajo podobno nalogo kot tradicionalni oglas v tiskanih medijih – oglašujejo vaše izdelke in storitve. Predstavljajo eno najbolj efektivnih oblik oglaševanja na spletu. Dobro oblikovani in okusno animirani bannerji hitro preusmerijo pozornost nase. Oglasno sporočilo izstopi iz ostale vsebine in obiskovalca usmeri na vašo spletno stran.

Pri izdelavi bannerja je izrednega pomena sam design, saj moramo v zelo kratkem času povedati veliko in pritegniti kupca. V pomoč so nam animacije in slike ter v zmernih količinah tudi tekst. Pri oblikovanju sledimo sodobnim trendom in lastnim izkušnjam, zato končni izdelek resnično doseže željeni cilj.

Za izdelavo oglasnih pasic uporabljamo tehnologijo HTML5 in CSS3 ter JavaScript. To pomeni, da se animirani oglasi lahko prikazujejo tudi na mobilnih napravah, kar s prejšnjo tehnologijo (flash) ni bilo mogoče. Tako se znatno poveča število kupcev, ki jih bo oglas zanimal.

Bannerji so vseh velikosti in oblik

Oglasna pasica predstavlja zaključeno grafično celoto določenih dimenzij. Dimenzija je odvisna od zahtev oglaševalske agencije oz. spletne strani, na kateri oglašujete. Najbolj popularne so oglasne pasice v glavi spletne strani in v stranskih vrsticah, saj obiskovalcem strani pogled največkrat zaide tja. Taki oglasi so do neke mere standardizirani s strani IAB. Poznamo pa tudi celozaslonske pasice, ki se prikažejo čez celotno spletno stran. Ta vrsta oglasa je najdražja, saj zavzame celotno spletno stran in je najbolj opazna.

Zakaj oglaševati z bannerji?

  • strani, na katerih se bannerji prikazujejo, imajo ogromno obiskovalcev
  • bannerji vizualno izstopajo iz ostale vsebine
  • oglasi so ciljani na točno določene uporabnike
  • sledljivost klikov na oglas in konverzije
  • glede na visoko učinkovitost je tako oglaševanje cenovno zelo ugodno

Z nami oglašujete učinkovito!

ZAHTEVAJTE PONUDBO