Hitra izdelava spletnih strani

Iskalnikom prijazna in odzivna spletna stran!

Temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja je definitivno kvalitetna spletna stran. Zagotovimo vam sodoben in odziven design (responsive), ki bo v koraku s časom ter zahtevami vas in vaših obiskovalcev. Pred izdelavo spletne strani poskrbimo za analizo ključnih besed, hkrati z izdelavo spletne strani pa opravimo tudi optimizacijo  (SEO) in s tem omogočimo višjo uvrstitev v spletnih iskalnikih. Na ta način dobite vse na enem mestu, tako da vaše vsakdanje delo ne bo ovirano.

VEČ INFORMACIJ
Spletne strani
Spletne trgovine

Izdelava kvalitetnih spletnih trgovin

Do spletne trgovine v samo nekaj korakih!

Zakaj ne bi svojih obiskovalcev spremenili v kupce? S sodobnim CMS sistemom je upravljanje spletne trgovine postalo lahko opravilo, vnašanje izdelkov pa je enostavno in hitro. Omogočite vašim kupcem preprost in varen postopek nakupa in si s tem posledično povišajte prodajo. Poleg tega si s spletno trgovino odprete dodaten prodajni kanal s številnimi potencialnimi kupci. Pomagamo vam tudi s prodajnim načrtom in vam svetujemo kako kupce pridobiti in jih hkrati tudi obdržati.

VEČ INFORMACIJ

Izdelava oglasnih pasic oz. bannerjev

Učinkovito orodje za spletno oglaševanje!

Oglasne pasice izdelane z veliko mero kreativnosti in znanja so izvrstna oblika spletnega oglaševanja. Animirane pasice hitreje pritegnejo pozornost vaših potencialnih kupcev, saj so bolj opazne in drzne. Oglasne pasice izdelamo v vseh željenih formatih in velikostih, pri tem pa uporabljamo najnovejšo tehnologijo HTML5 in CSS3, zato so primerne za prikaz na vseh napravah – tako računalnikih, kot tudi mobilnikih in tablicah. To je v sodobnem svetu izrednega pomena, saj že več kot polovica uporabnikov do interneta dostopa preko mobilnih naprav.

VEČ INFORMACIJ
Oglasne pasice
Razrez spletnih strani

Razrez spletnih strani

Vaša grafična podoba pretvorjena v HTML / CSS obliko.

Osnova vsake spletne strani sta vsebina in grafična podoba. Nudimo kvaliteten in hiter razrez grafičnih predlog v različne oblike končnih produktov. Koda je spisana v semantični obliki, kar pripomore k boljši optimizaciji spletne strani (SEO). Koda je skladna z W3C standardi in je podprta na vseh sodobnih brskalnikih. Za zagotovitev optimalnega prikaza spletne strani na mobilnih napravah uporabljamo tehnologijo HTML5 / CSS3 z najnovejšimi front-end orodji Bootstrap ali Foundation.

VEČ INFORMACIJ

Izdelava HTML e-mail predlog

Bodite v kontaktu z vašimi strankami!

Izdelujemo odzivne e-mail predloge, ki so testirane na vseh večjih e-poštnih odjemalcih – vključno z mobilnimi odjemalci. S tem zagotovimo optimalen prikaz vaše e-pošte, ne glede na uporabnikov operacijski sistem.

VEČ INFORMACIJ
HTML e-mail predloge

Vas zanima več?

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE